Tropical Leaves

Náš tým

117908496_3438256732901577_6543407138952

Dominika 

baristka/ provozní bistra a spoluzakladatelka

"Miluju kávu a vše kolem její přípravy, proto mě můžete potkat i za barem, kde si s vámi ráda popovídám. Krom toho s vámi komunikuji na sociálních sítích, ráda fotím a mám na starost vše od designu až po organizační záležitosti. Snažíme se pro Vás vytvářet příjemné prostředí, kam se budete rádi vracet."

PB-214-11.JPG

Vasil

manager provozovny a spoluzakladatel

"Vše začalo mou vášní k pečení a cukrařině, protože vyžaduje přesnost, jak gramážovou, tak postupovou. Ze začátku jsem proto trávil více času v kuchyni, momentálně se ale nejvíce věnuji administrativní stránce a vytvářím pro vás nebo hledám nové atraktivní produkty a spolupráce."

94b5d61a-ce35-4705-8e1f-423652b62405.JPG

Anežka

hlavní cukrářka

"Cukrařina je krásné řemeslo, které v sobě skrývá spoustu z toho, co mám ráda. Ať už je to ovoce, čokoláda, květy, tvůrčí činnosti a nebo radost z radosti druhých. Věřím, že rostlinné dezerty pro Vás připravuji se stejnou chutí, s jakou je Vy budete jíst."

185973653_115348553942483_12476536236315

Pavla

barmanka/ baristka

"Jak popsat sama sebe? Občas až moc velký pohodář a kliďas. Milovník dobrého jídla, pití a sportu. Ráda vymýšlím nové drinky a zajímavé kombinace na nápojový lístek. Snažím se s naším týmem tvořit přátelské místo, kde se budete cítit příjemně u dobrého jídla a pití."

NÁŠ TÝM

6aaccda4-dc73-45ff-a453-6aab93de83a9_edi

Ondra

kuchař

Jsem milovník zrzavých koček, kryptoměn a kvalitního metalu. Ve veganské kuchyni se pohybuji šestým rokem a nejraději připravuji tu naši, českou. Mou specialitou je guláš a příprava seitanu.

Rád "veganizuji" klasické a tradiční recepty, tak aby si je oblíbil každý bez rozdílu zda je v rostlinné variantě vyhledává či nikoliv. 

402A9012_edited.jpg

Karel

kuchař

Baví mě nové recepty a tak trochu laboratorní práce. Zkouším, experimentuji a vytvářím nové věci, z nichž se snažím vydobýt jejich nejlepší možnou verzi i chuť. Momentálně rozjíždím projekt s veganskými sýry PlantoBesto a potkat mě můžete i s mým pop-up bistrem Bis.tro.

Chceš se stát členem našeho týmu?

 

arrow&v
20-06PaloVerde-04_edited.jpg

Něco málo o konceptu

Palo Verde aktuálně pracuje na otevření druhé pobočky, obě jsou čistě veganské. Naším hlavním cílem je ukázat rozmanitost rostlinné stravy a nabízet kvalitní jídla, která zachutnají všem lidem bez ohledu na to, zda tuto stravu cíleně vyhledávají, či nikoli. První pobočka vznikla těsně před vypuknutím pandemie a tak jsme museli náš koncept několikrát proměnit ve velice krátkém časovém úseku. Vzali jsme to jako výzvu a kromě dortíků jsme začali nabízet i jídla jako např. čerstvou domácí pastu, bowls nebo street food. Ve spolupráci s týmem hotelu Salvator aktuálně přetváříme přidružený hotel na naší pobočce v Žitné 45 na první veganský hotel v Praze, ponese jméno Salvator Verde. Přestože se tato lokalita zdá být velmi rušnou, nabízí příjemné a tiché posezení na zahrádce ve vnitrobloku.

 

Prostor v Revoluční 18 je lehce jiné Palo Verde. Bude se soustředit více na dezerty, sladké pečivo a zdravá jídla, která si můžete dát i po odcvičení jógy v jóga studiu Project Revolution, které je součástí prostorů a brzy spustí svůj provoz.

 Děláme vše pro to, abyste byli spokojeni a doufáme, že se k nám budete rádi vracet.

Tým Palo Verde Bistro

PB-214-04.JPG

PODPORUJEME

Již dva roky spolupracujeme se Statkem Radosti z. s., který poskytuje azyl hospodářským zvířatům pocházejících z nevyhovujících podmínek. "Se statkem a jeho provozovatelkou Klárou máme velmi úzký vztah, proto jsme se rozhodli pomoct se založením spolku a stát se jeho členy. Kousek statku máme vždy u sebe a to je náš pes Tofu, jeden z pětice zachráněných štěňat," Dominika, provozní bistra.

Statek můžete podpořit zakoupením benefičních produktů, které lze vyzvednout u nás v bistru. Těšíme se i na další benefiční akce pro statek, ty budeme pořádat v létě, sledujte naše aktuality, buď zde nebo instagramu @paloverdebistro.